Късата прическа – запазена марка на Pink

Популярната певица Pink има ясно изразен стил, който не допада на всички, но пък идеално приляга на нейната визия. Късо подстриганата коса на Алиша “Pinк” Мур е най-яркият показател за спортния й стайлинг.

Всички знаем, че прическите на звездите често определят актуалните тенденции за сезона. Това лято на мода са косите с кичури, оцветени в розово и лилаво, както и в техните нюанси. Pink залага на тази модна линия още преди години, но се оказва, че фънки стайлингът все още е актуален.

Уникалната форма на косите си поп дивата поддържа дълго време. Прическата на Pink е небрежно подстригана и понякога прилича на мъжка. Дори по време на първата си бременност и след раждането на рожбата си миналата година певицата не изневерява на стила си.

Pink е истински хамелеон, тъй като често променя цвета на косата си. Тя предпочита гамата от платинено до тъмно русо, но има и моменти, в които търси промяна и боядисва връхчетата на косите си в сиво и розово.

Каквато и прическа обаче да избере певицата, тя винаги е съобразена с личните й предпочитания и, разбира се, със специфичната й визия.

Comments are closed.