Алек Болдуин се сгоди

Алек Болдуин обяви, че ще поведе към олтара 28-годишната си приятелка. Звездата от “30 Rock”със скандална репутация на женкар, който навърши 54 години във вторник, обяви, че е направил предложение на своята приятелка Hilaria Thomas. Алек й е предложил едва този уикенд, затова влюбената двойка все още не е обявила датата на сватбата.

Хилари е йога инструктор и сътрудник на собственика на „New York’s Yoga Vida”.

През януари актъорът гостува в шоуто на Пиърс Морган, където разказа как е срещнал любовта и разкри подробности около връзката с новата си изгора:

„Бях женен за Ким повече от 10 години. Когато се разведох, започнах да се срещам с различни хора. Дори имах приятелка за няколко месеца, а после срещнах Hilaria и си спомням , че просто лежах в леглото си и си казах „Това е !”. Мислех, че ще бъда самотен до края на живота си, че ще умра сам в апартамента си, в това легло. Ще имам приятелите си, ще имам Twitter, ще имам абонамент за „New Yorker”, ще си живея моя тих, нещастен животец. И точно тогава реших да изляза, за да хапна и съдбата ме срещна с тази невероятна жена, която е може би най-прекрасният човек, когото съм срещал и която промени възприятията ми за света.”, разказа Болдуин за връзката си.

Припомняме ви, че през 2002 г. Алек се венча за дългогодишната си приятелка Ким Бейсинджър. Това бе неговият първи и единствен брак. Днес актьорът е готов да опита късмета си отново. За Hilaria пък това ще бъде първото изричане на заветното „Да!”.

Желаем им много щастие!

Comments are closed.